Mi keményen dolgozunk az Ön kapcsolatáért!Tanácsadók

 

KERESZTÚRI-TÓTH KRISZTA

 

Budapest, Cegléd  e-mail 0620/4360890

 

Kapcsolat mediátor, párkapcsolati tanácsadó, valamint életvezetési tanácsadó (life coach) vagyok.

Munkámról bővebb információt a Nő a tét! oldalon találsz: www.noatet.hu

Hiszem, hogy magadnak, és a szeretteidnek a legtöbbet akkor adhatod, ha békében élsz önmagaddal, és a helyeden érzed magad!

Tudom, hogy ez nem megy egyik pillanatról a másikra, ez hosszabb folyamat, meg kell dolgozni érte. Sajnos, nem kaphatod meg mástól ajándékba, hiába várod. De, ha meg van benned az elhatározás, hogy változtatni szeretnél a jelenlegi helyzeteden, akkor sikerülhet!

• Úgy érzed, egyedül maradtál a kapcsolatodban?

• Nem hallgat meg, és nem ért meg a párod?

• A gyerekek érkezése után megváltozott a kapcsolatod?

• Nem szeretnéd, ha a jelenleg jól működő házasságod válságba kerülne?

• Költözés, munka elvesztése vagy egyéb nehézséggel kell szembenéznetek?

• Megcsalás történt, de szeretnétek megmenteni a kapcsolatotokat?

Hiszem, ha változni, változtatni szeretnél, akkor sikerülni fog!
Hiszem, ha egy kapcsolaton mindkét fél szeretne javítani, akkor van esély a sikerre!
Hiszem, hogy a titok a kommunikáció!

Rólam: Korán kiderült, hogy én ún. segítő típusú ember vagyok, aki ezen a területen fogja megtalálni a helyét a világban. Későn érő típus voltam, és szerettem tervezni. Persze azt, hogy a gyereklányból nővé válás útja egészen másképp alakul, mint ahogyan azt megálmodtam, akkor még nem sejtettem. Át kellett élnem azokat a szituációkat, amelyeket sok-sok nő megtapasztal a világon. A barátok megismerését, a viszonzott és a viszonzatlan szerelmet, a párkeresést és a pártalálást, a költözéseket, munkahely váltását, a babavárást, a szülést, a kisgyermekekkel otthon töltött éveket, önmagam elvesztését és megtalálását, régi barátok elengedését, szülő, és társ eltemetését...

Mire megszülettek a gyerekeim, már sok tapasztalatot szereztem, és több újrakezdésen voltam túl. Ennek ellenére szembe találtam magam egy sor olyan kérdéssel, amivel a sokan találkoznak: az önértékelésem, a szerepeim összeegyeztetése, az időgazdálkodás, a párkapcsolatom ápolása, a feltöltődés lehetőségei stb. Rengeteg kért és főleg kéretlen tanács zúdult rám, hogyan kellene ezeket megoldanom. Mondanom sem kell, hogy ezek a tanácsok a legtöbb esetben szöges ellentétben álltak egymással. Szerencsére korábbi tapasztalataimból tudtam, hogy itt én vagyok a kulcs a megoldáshoz. Akkor tudok ezekben a kérdésekben magabiztosan döntést hozni, és aztán ezeket megvalósítani, ha én rendben vagyok lelkileg, szellemileg, testileg.

Férjemmel 10 éve vagyunk házasok, két gyermekünkkel Zuglóban élünk.

Tanulmányok:
• 2016 Ketten Együtt Házassági Műhely - Prepare/Enrich tanácsadó
• 2014 Roobycon Consulting - Asszertív kommunikáció, tranzakcióanalízis
• 2012 Magyar Coachszövetség Közhasznú Alapítvány - Mediátor
• 2012 Magyar Coachszövetség Közhasznú Alapítvány (Dr. Kollár Ontológiai Coach Iskolacsoport) - Személyi és személyközi kapcsolatok válságmenedzsere (Life coach)
• 2000-2002 Budapesti Műszaki Egyetem - pedagógus szakvizsga, oktatási vezető
• 1987-92 Kossuth Lajos Tudományegyetem - középiskolai tanár